Ta kontakt

Dersom du har spørsmål om tjenesten vår er det bare å ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg så godt som mulig. Handler det om selve bilforsikringen bør du ta direkte kontakt med et forsikringsselskap for å sikre håndfaste og gode svar på dine spørsmål. Dette er på grunn av at forsikringer ofte er basert på individuelle forskjeller.

Kontakt

Faq

Hva dekker en bilforsikring?

Bilforsikringer finnes i tre ulike dekningsgrader, der minsteforsikringen er ansvarsforsikring som også er lovpålagt. Videre kan man velge mellom delkasko og fullkasko, avhengig av hvor godt du ønsker å dekke skader på egen bil. I tillegg tilbyr noen forsikringsselskaper en såkalt superforsikring, men her varierer avtalevilkårene og det er derfor viktig å lese godt på vilkårene for å finne ut nøyaktig hva denne dekker. I bunn og grunn er det du som velger hvilken dekningsgrad du ønsker, men husk på at dersom du sitter på et dyrt billån vil det i de fleste tilfeller lønne seg å velge en fullkasko forsikring – hvis ikke kan det fort bli dyrt om uhellet er ute.

Hva koster forsikring på bil?

Hvor mye du må ut med for forsikring på bil varierer mellom forsikringsselskapene samtidig som det er avhengig av hvilken dekningsgrad du velger. For å sikre at du får den beste avtalen til laveste pris bør du sammenligne flere tilbud, noe du raskt og enkelt kan gjøre gjennom vår tjeneste. Husk alltid å lese vilkårene godt når du sammenligner for å sikre at avtalen dekker det du ønsker og har behov for.

Få tilbud på bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!