Om oss

Bilforsikring tilbud tilbyr en gratis og uforpliktende tjeneste der du kan innhente en rekke tilbud på bilforsikring. Hvem ønsker vel ikke et godt tilbud der man kan spare penger? Særlig når det gjelder forsikringer er det mye å hente ved å sammenligne flere tilbud fra flere ulike forsikringsselskap. For at du skal spare både tid og penger, samt finne en god bilforsikring, har vi samlet mye god informasjon og laget en tjeneste som gjør hele prosessen enklere på denne nettsiden.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten fungerer ved at du fyller ut ett skjema og vil deretter motta en rekke bilforsikringtilbud fra valgte forsikringsselskaper. Tilbudene vil du få innen tre virkedager, og da er det bare for deg å sammenligne tilbudene på både pris og avtalevilkår. Før du velger hvilken avtale du går før bør du lese nøye gjennom avtalevilkårene. Dette er fordi vilkårene varierer mellom de ulike forsikringsavtalene og det er derfor viktig at du sikrer at du får dekt hva du ønsker. Ettersom vår tjeneste er helt gratis og uforpliktende er det ingen forpliktelser til å takke ja til et tilbud. Det vil si at dersom du ikke ønsker noen av tilbudene du har fått kan du takke nei til alle.

Hvem er vi?

Vi som står bak bilforsikringtilbud ønsker å gjøre anskaffelse av forsikring så enkel og rask som mulig, samtidig som du skal kunne finne en god avtale til den laveste prisen. I tillegg har vi samlet mye god informasjon om bilforsikring på vår nettside slik at du vet bedre hva du skal se etter i avtalevilkårene.

Hvorfor velge oss?

Du bør benytte deg av vår gratis tjeneste for å spare både tid og penger på din bilforsikring. Her slipper du å ta kontakt med en rekke forsikringsselskaper for å kunne sammenligne flere tilbud. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt skjema og forsikringsselskaper vil ta kontakt med deg for å gi deg et pristilbud. Ettersom forsikringsselskapene vet at du sammenligne dem med andre selskaper vil de strekke seg mye på pris for å gi deg den beste avtalen til den beste prisen på markedet.

Få tilbud på bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Hvor ofte bør du bytte forsikring?

Det er viktig å spare penger der man kan, også på forsikring. Når det er sagt så bør man aldri velge utelukkende på pris ettersom en god forsikring som dekker godt er langt viktigere om uhellet skulle skje. Hvor ofte lønner det seg å skifte selskap? Ved å...

les mer

Bilforsikring

Bilforsikringer har flere vilkår det er viktig å sammenligne for å finne beste avtale blant forsikringsselskapene. Dette er noe av det du bør sjekke: Leiebil Om noe skjer med bilen din, får du leiebil uten ekstra kostnader i perioden? Får du en gunstig...

les mer